telefon: +36 83 313 774 | +36 30 936 7777 email: info@multiker.eu


Klíma | Antennatechnika | Kaputechnika | Redőny,Reluxa | Kapcsolat
 • Miért minket válasszon?

  Részletekben is fizethet áruhitellel
  23 év szakmai tapasztalat, Vásárlás, üzembe helyezés, garancia, szerviz együtt, A világ legjobb gyártói a partnereink, Ellenőrzött minőségi készülékek, és tartozékok, Egyedülállóan szoftveres klímateljesítmény felmérés. Ingyenes helyszíni felmérés és árajánlat (magánszemélyeknek és – vállalatoknak is), Csomagárak, melyek tartalmazzák a klíma készüléket, beszerelést tartozékokat, kiszállítást is. Hitel a klímakészülék árán, felül a tartozékokra és a beszerelésre is, A karbantartási költségek az általunk felszerelt készülékekre rendkívül kedvező, Rendszeres vásárlóinknak egyedi kedvezmények, Akár kompletten 10 év garancia egyes klímakészülékeinkre.

  Tanácsok klímavásárláshoz

  A klíma vásárláshoz egy kis jó tanács.

   A klíma vásárlásnál körültekintőnek kell lennünk a vásárlás helyének kiválasztásában, hiszen a készülék önmagában nem működtethető, fontos az üzembe helyezés minősége is. Míg egy televízió, mosógép, vasló porszívó házimozi berendezés nem kíván szakértelmet, a kezelési útmutató elolvasása elegendő az üzemeltetésükhöz.

  A klíma berendezések vásárlásánál célszerű olyan helyet választanunk, ahol a berendezéseket, nem csak árusítják, hanem be is szemelik, garanciában is szervizelik. Számos eset fordul elő évente, hogy egy megvásárolt berendezést, nem a márkaszerviz szerelt be és hiba esetén a készülék elvesztette a garanciát. Nem elegendő, az üzembehelyező zöldkártyás igazolványa rendelkeznie kell az adott márka szerződésével is!

  Vállalkozásunk partnere a forgalmazott Klíma gyártóknak, rendelkezik a klímatelepítés és garanciális szerviz feltételekkel.

  Feltételek a klíma jó működéséhez:

  A megfelelő méretű adott légtér lehűtésére és felmelegítésére alkalmas méretezett klíma berendezés. Kiszámítására egy klíma teljesítményt optimalizáló szoftvert használunk, mely több mint ötven paramétert megvizsgálva számolja ki az optimális klímateljesítmény igényt.

  A helyszíni felmérésen figyelembe véve a klíma berendezések élettani hatásait, a berendezés elhelyezésénél a legmegfelelőbb műszaki szempontoknak megfelelő pozíció kiválasztása.

  Az elektromos hálózat megfelelőségének vizsgálata

  Klímát csak 99,99%-os 1mm falvastagságú tisztaságú vörösréz csővel szabad szerelni. A berendezések kivezetése réz, mely kizárja az alumínium csövek használatát!

  A csőhéj szigetelés csak a napfény ellenálló kivitelű lehet.

  A tartó konzol a berendezés súlyának megfelelő gyári tanúsítvánnyal ellátott szabványos lehet.

  A klíma berendezések elhelyezése nem lehet 2m-nél közelebb az elektromos házbekötésnél, nádfedél esetén a nádtól való távolság minimum 2m.

  A beszerelésnél a klíma rendszert nagy tisztaságú Nitrogén gázzal üzemi nyomásra kell feltölteni, öblíteni, majd vakumólasi eljárásnak alávetni. A technológia bármelyik fázisának kihagyása a berendezés azonnali tönkremenetelét, vagy élettartamának jelentős rövidüléséhez vezethet.

  A fenteken felül a berendezésék üzembe helyezésénél a gyártók egyedi technológiai előírásának betartása csak megfelelő tanfolyammal rendelkező cég végezhetik.

   

 • Forgalmazott márkáink

  MultiCool Gree Hitachi Toshiba
  Hisense Mitsubishi Panasonic Maxa

  Cégünk a klímatermékeket közvetlenül a gyártóktól vásárolja, a garancia beszereléssel érvényes!

 • Klíma áraink

   
  Árainkról érdeklődjön elérhetőségeinken! Termékeink árai tartalmazzák a klíma beszerelését, egy darab téglafal áttöréssel, 3 méter szerelvényig. Külön készülékek nem vásárolhatók cégünktől, csak a garanciában foglalt partner telepítheti őket, ezzel eleget téve a garanciális feltételeknek.

  Klíma karbantartás

  Klíma karbantartási áraink:

   Minden általunk telepített klímánál egyszeri karbantartási díj 8500 Ft+áfa/db, a nem cégünk által telepített klímáknál az árhoz még egy kiszállási díj pluszban számolódik a távolságtól függően!

  Klímáinkról további információk:

  Klíma Keszthely
  Keszthely Klíma
  MultiCool Klíma


  Referenciák

  Klíma referenciák:

  Munkácsi Kiállítás klímásítás (Festetics Kastély)
  Gazdasági Ellátó szervezet klímásítás(Keszthely)
  Főnix Egészségház klímásítása(Keszthely)
  Szöllősi Dental klímásítás (Vonyarcvashegy)
  Dentnex fogászati maró központ klímásítás (Vonyarcvashegy)
  Tege Patika klímásítás(Keszthely)
  Vaszary Patika klímásítás(Keszthely)
  Ezüst Sirály Patika klímásítás(Keszthely)
  Marton Péter fogászat klímásítás(Keszthely)
  Silatti Panzió klímásítás(Keszthely
  Comfort Line Bútoráruház klímásítás(Keszthely)
  Diaverum központok klímásítás(Keszthely, Zalaegerszeg, Budapest)
  Szindekovics betonkeverő üzem klímásítás(Keszthely)
  ReadyMix Zala Betongyártó Kft Keszthely, Nagykinazsa)
  Több száz lakossági klímatelepítés