telefon: +36 83 313 774 | +36 30 936 7777 email: info@multiker.eu


Klíma | Antennatechnika | Kaputechnika | Redőny,Reluxa | Kapcsolat
 • Alumínium redőnyök

  Új alumíniumötvözési eljárásoknak köszönhetően a ma kapható alumínium ötvözetek már szilárdságukban és terhelhetőségükben is kitűnő választásnak bizonyulnak.


  Cégünk a német Alukon alumínium redőnyrendszert forgalmazza. Választásunkat befolyásolta, hogy az Alukon gyártmányaiból a felhasznált anyagoknak köszönhetően egy esztétikus, tökéletesen színtartó, hosszú élettartamú és hőhídmentes szerkezet készíthető, amely a nyílászáró védelmén kívül a lakás árnyékolásával kapcsolatos követelményeknek is megfelel.

  A tokozata porfestett és lakozott felületének köszönhetően ellenáll a természet támadásainak.

  A stabil kamrás lefutó a jól kitalált szerkezeti keresztmetszetének köszönhetően nem csak tökéletesen megvezeti a redőnylécet, hanem erős stabil keretet és tartást biztosít a szerkezetnek. A lefutó futófelületébe húzott gumírozással egyszerre két elvárásnak is megfelel azzal, hogy a megvezetést tökéletesíti és zajtalanná varázsolja a redőnyt.

  A 37 mm-es hengerelt eljárással készült és szigetelő habbal töltött alumínium redőnyléc garantálja a hő- és hangszigetelést, növeli a stabilitást és zajmentes működést biztosít.

   

 • Reluxa

  Külső vagy belső elhelyezéssel, többféle szerelési móddal és lamella mérettel.


  A belső téri árnyékolás egyik legelterjedtebb módja. A megfelelő fényt a lamellák forgatásával érhetjük el.

  Alkalmazása szinte korlátlan lehetőséget nyújt, hiszen bármelyik ablak- illetve ajtótípusra felszerelhető.

  Lakásokban és irodákban nagyszerűen alkalmazható akár térelválasztóként is, nagy színválasztékával kiválóan illeszkedik a szoba színvilágához.

  A lakkozott alumínium szalagból készült reluxa széleskörű elterjedését elsősorban nagyszerű formatartásának, könnyű kezelhetőségének és korlátlan színválasztékának köszönheti.