Multiker Cégcsoport: 1991 óta az Önök szolgálatában!

Hét-Pén: 10:00 - 16:00

Kérjen visszahívást!

Teljes körű szolgáltatások!

minőség,megbízhatóság már 30. éve!

Hívjon minket: 36 30 936 7777

Elérhetőségeinken: info@multiker.eu

Milyen eszközök kellenek?

Milyen dekódert vegyek?

Kétféle jelátalakító készülék, azaz dekóder kapható.

Az egyik csak az ingyenesen fogható 7 tévécsatorna megjelenítésére alkalmas, un. kártyaolvasó nélküli készülék. A másik a kártyaolvasós készülékek csoportja.
Amennyiben ilyen készüléket vásárol, úgy akár azonnal, akár a későbbiekben még több csatornára is előfizethet a MinDig TV Extra szolgáltatás keretében.

Javasoljuk, hogy MinDig TV matricával ellátott készüléket válasszon. A MinDig TV matrica garanciát jelent arra, hogy a készülék alkalmas a digitális földfelszíni televíziós sugárzás vételére.

A legfontosabb: a meglévő televíziókészülékét nem kell lecserélni!

1. Hagyományos, un. katódsugaras tévékészülék Amennyiben hagyományos, un. katódsugaras készülékkel rendelkezik, úgy szükség van egy jelátalakító készülékre, azaz egy dekóderre, amit a tévékészülék és az antenna közé kell csatlakoztatni. Amennyiben eddig is előfizetési díj nélkül televíziózott, abban az esetben tető- vagy szobaantennával nézte az adást. A legtöbb esetben az eddig használt antenna és kábelezés is megfelelő a digitális televíziós jelek vételére.

Amennyiben a dekóder beüzemelését követően nem jelenik meg a kép a tévékészüléken, érdemes átnéznie a kábelezést és a csatlakozókat, előfordulhat, hogy szükség van az antenna vagy a kábelek lecserélésre. Ilyenkor célszerű szakember segítségét kérni, aki meg tudja állapítani, hogy milyen antennára van szükség, illetve a vételi összeállítás mely eleme okozhatja a problémát.

2. Laposképernyős tévékészülék, régebbi típusú

Amennyiben régebbi típusú (jellemzően 2008 előtt gyártott) laposképernyős készüléke van, az abba beépített jelátalakító (DVB-T MPEG2-es tuner) önmagában nem alkalmas a magyarországi digitális földfelszíni televízióadás, azaz a MinDig TV vételére. Ebben az esetben is szükség van a jelátalakító dekóder beszerzésére. Természetesen ebben az esetben is meg kell vizsgálni az antennát, a kábelezést és a csatlakozókat, amennyiben a dekóder segítségével sem jön be a tévéműsor. 3. Laposképernyős tévékészülék, új típusú

Amennyiben Önnek új típusú (jellemzően 2008 után gyártott) lapos tévéje van beépített DVB-T MPEG-4 tunerrel, ebben az esetben nem kell más a digitális földfelszíni televízióadás, azaz a MinDig TV vételéhez, mint egy megfelelő szélessávú UHF tető- vagy szobaantenna.

triaxpar.fw
mindigtv

Cégünk több mint 20 éve ápol kapcsolatot a kiváló német márka a Hirschmann képviseletével viszonteladói partnereként aki az évek során Triax névre váltott. Kiváló német minőség megfizethető áron. Parabola antennák, parabola fejek, beltéri egységek forgalmazása, digitális antennák és rendszerek kiépítése. Kérje ön is árajánlatunkat.