Multiker Cégcsoport: 1991 óta az Önök szolgálatában!

Hét-Pén: 10:00 - 16:00

Kérjen visszahívást!

Teljes körű szolgáltatások!

minőség,megbízhatóság már 30. éve!

Hívjon minket: 36 30 936 7777

Elérhetőségeinken: info@multiker.eu

2021 Carrier területi képviselet lettünk

Lakóssági klíma termékkínálatunk a Carrier csúcs minőségű klímákkal bővült.

A megállapodásnak köszönhetően megkezdtük a legendás gyártó területi képviseletét, és forgalmazását.

Carrier a találmány, ami megváltoztatta a világot!

1902-ben Willis Carrier megoldotta az emberiség egyik legszembetűnőbb kihívását a beltéri környezet modern légkondicionálóval történő irányításával.

Manapság is a Carrier találmányát élvezhetjük otthonainkban.

2008 -óta A prémium Toshiba klímák a kinálatunkban!

Egyedülállóan akár 10 év teljeskörű garanciával!

És most itt a TOSHIBA SHORAI Edge klíma, letisztult design, páratlan halkság 19dB(A), A+++ energia osztály!

TOSHIBA SHORAI Edge biztosan érezni fogja a különbséget!
Toshiba Haori a klíma is egy bútor a lakásában. Hamarosan…

2010 -óta MultiCool az elérhető luxus otthonában!

2020 februártól, akár 10 év teljeskörű garanciával!

Minden új modellünk 2021-től speciális Carbon filterrel a még frissebb levegőért. A++/A+++ energia osztály, halk üzemmód, Hi Power funkció, akár WiFi modullal is!

Hamarosan megérkeznek az új modeljeink…

www.multicool.hu

Klíma

A klímás termékválasztékunkat a felhasználó igényeknek megfelelően alakítottuk ki.

Webáruházunkban  a konvencionális klíma berendezéseinknél az aktuális árakat is megjelenítettük, melyhez az aktuális alap (EASY) szerelési költségekről is tájékozódhat.

Klíma ma már nem luxus hanem, mindenkinek jár!

Az árusításra szánt készülékeink jelentős része saját raktárunkba, vagy külső raktárunkban szinte azonnal rendelkezésünkre állnak, bemutató termeinkbe megtekinthetők. A klímák beüzemelését szakképzett állandó alkalmazásba álló kollégáink végzik. Munkáink során ipari eszközöket használnunk, a teljes technológia betartásával, úgy mint: nagy tisztaságú nitrogénnel történő nyomáspróba, vákuumtechnológia, ipari maró eszköz, stb…
Mindenképpen a felhasználói igényeknek megfelelően telepítjük a klímaberendezéseket, még akkor is ha nem a legegyszerűbb megoldás, -„mi csak javasoljuk a telepítés módját de a megrendelő kívánsága a fő szempont”. A munkát a megállapodás szerint, „akkor, azt, és annyiét” végezzük el!
Belépő szintű készülékeink is mindent igényt kielégítenek, ClAir, TCL klímák.
Az elfogadható árú kínálatunkban a Nord,  Daikin klímákat ajánljuk.
Magas szolgáltatási színvonalú klímáink MultiCool, Bosch, Pansonic, kifinomult szűrőrendszerrel, halk működéssel, WiFi-s üzemmóddal rendkívüli árérték aránnyal a legnépszerűbb termékeink közé tartoznak.
A csúcs kategóriában a 10 év garanciával rendelkező Toshiba, és Hitachi klímákat, valamint a csúcs minőségű Mitsubishi készülékeit ajánljuk.
Rendszeres karbantartás folyamatos mellett, akár 10 év teljes körű garanciát biztosítunk egyes klíma modellekre beleértve a beépített anyagokra is.
A vásárlás biztonságát nyújtjuk: felmérés + vásárlás + üzembe helyezés + garancia = Multiker

Heating Services

28 év szakmai tapasztalat, Vásárlás, üzembe helyezés, garancia, szerviz együtt, A világ legjobb gyártói a partnereink, Ellenőrzött minőségi készülékek, és tartozékok, Egyedülállóan szoftveres klímateljesítmény felmérés. Ingyenes helyszíni felmérés és árajánlat (magánszemélyeknek és – vállalatoknak is), Csomagárak, melyek tartalmazzák a klíma készüléket, beszerelést tartozékokat, kiszállítást is. Hitel a klímakészülék árán, felül a tartozékokra és a beszerelésre is, A karbantartási költségek az általunk felszerelt készülékekre rendkívül kedvező, Rendszeres vásárlóinknak egyedi kedvezmények, Akár kompletten 10 év garancia egyes klímakészülékeinkre.

A klíma vásárláshoz egy kis jó tanács.

A klíma vásárlásnál körültekintőnek kell lennünk a vásárlás helyének kiválasztásában, hiszen a készülék önmagában nem működtethető, fontos az üzembe helyezés minősége is. Míg egy televízió, mosógép, vasló porszívó házimozi berendezés nem kíván szakértelmet, a kezelési útmutató elolvasása elegendő az üzemeltetésükhöz.

A klíma berendezések vásárlásánál célszerű olyan helyet választanunk, ahol a berendezéseket, nem csak árusítják, hanem be is szemelik, garanciában is szervizelik. Számos eset fordul elő évente, hogy egy megvásárolt berendezést, nem a márkaszerviz szerelt be és hiba esetén a készülék elvesztette a garanciát. Nem elegendő, az üzembehelyező zöldkártyás igazolványa rendelkeznie kell az adott márka szerződésével is!

Vállalkozásunk partnere a forgalmazott Klíma gyártóknak, rendelkezik a klímatelepítés és garanciális szerviz feltételekkel.

Feltételek a klíma jó működéséhez:

A megfelelő méretű adott légtér lehűtésére és felmelegítésére alkalmas méretezett klíma berendezés. Kiszámítására egy klíma teljesítményt optimalizáló szoftvert használunk, mely több mint ötven paramétert megvizsgálva számolja ki az optimális klímateljesítmény igényt.

A helyszíni felmérésen figyelembe véve a klíma berendezések élettani hatásait, a berendezés elhelyezésénél a legmegfelelőbb műszaki szempontoknak megfelelő pozíció kiválasztása.

Az elektromos hálózat megfelelőségének vizsgálata

Klímát csak 99,99%-os 1mm falvastagságú tisztaságú vörösréz csővel szabad szerelni. A berendezések kivezetése réz, mely kizárja az alumínium csövek használatát!

A csőhéj szigetelés csak a napfény ellenálló kivitelű lehet.

A tartó konzol a berendezés súlyának megfelelő gyári tanúsítvánnyal ellátott szabványos lehet.

A klíma berendezések elhelyezése nem lehet 2m-nél közelebb az elektromos házbekötésnél, nádfedél esetén a nádtól való távolság minimum 2m.

A beszerelésnél a klíma rendszert nagy tisztaságú Nitrogén gázzal üzemi nyomásra kell feltölteni, öblíteni, majd vakumólasi eljárásnak alávetni. A technológia bármelyik fázisának kihagyása a berendezés azonnali tönkremenetelét, vagy élettartamának jelentős rövidüléséhez vezethet.

A fenteken felül a berendezésék üzembe helyezésénél a gyártók egyedi technológiai előírásának betartása csak megfelelő tanfolyammal rendelkező cég végezhetik.