Multiker Cégcsoport: 1991 óta az Önök szolgálatában!

Hét-Pén: 10:00 - 16:00

Kérjen visszahívást!

Teljes körű szolgáltatások!

minőség,megbízhatóság már 30. éve!

Hívjon minket: 36 30 936 7777

Elérhetőségeinken: info@multiker.eu

Napenergia

Rögzítéstechnika

A napelemes rendszereink kiépítéséhez, helyszíni felmérést követően, tervet és árajánlatot készítünk. Megrendelés esetén az áramszolgáltatótól kapott engedélyt követően rendkívül rövid határidőn belül elkezdjük a kivitelezést és átadjuk a rendszert. Rendszeres karbantartás mellett egyes napelemekre akár 25 év garancia érvényesíthető. A napelemeket nem csak árusítjuk, felszereljük, karbantartjuk, a rendszert installáljuk és garanciát is vállalunk rá.

Talán érdemes átgondolni a ma már rendkívül kedvező árak mellett a klímával (levegő-levegő hőszivattyúval) történő fűtés, hűtés lehetőségét akár 0Ft-os energia számla mellett.

Van megoldásunk rá, hogy mint anyagi, mint kényelmi biztonságot teremtsünk otthonába- keressen bátran bennünket.

tetonapelem.fw

A Multiker cégcsoport 2010 óta foglalkozik napelemes technológiával. Kezdetekben egyedi „sziget rendszerű” napelemes megoldásokat alakítottunk ki elsősorban reklámfelületek éjszakai világításához,  a „visszatáplálós rendszerek” mellett.

2018 év végén újra gondoltuk a napelemes technológia, legkorszerűbb alkalmazását. Cégünk szakemberei a legnagyobb napelem gyártók, invertergyártók, rögzítéstechnikai gyártók tanfolyamán sajátították el a legmodernebb elméleti és gyakorlati ismereteket. 2019. év elején folytatódott az elméleti és gyakorlati felkészülés a vissza táplálós rendszerek területén, az inverterek területén a Zeversolar, Solaredge, K2 rögzítéstechnika és a legújabb sorozatú Q-Cells napelemek területén.

Talán a legfontosabb a naprakész szakmai információk birtoklása, hiszen a szolár technológia utolsó pár évében döbbenetes fejlődési dinamikát produkál.

A legnagyobb napelem gyártó cégek partnereiként, mindig a legjobb ár/ érték tartományban állnak rendelkezésünkre a kivitelezéshez szükséges eszközök az utolsó csavarig.

Napelem gyártó partnerink: LG, Sharp, Tiranasolar, Q-Cells, Rec.

Inverter gyártók: Solar Edge, Zeversolar, Fronius, Huawei,

Olcsóbban mint gondolná!

Okos Fűtési Megoldások Klímával

A klímával, csendesebben komfortosabban!

+36 30 9367777

Komplett szerviz

Már nettó 30 Euró-tól.