Multiker Cégcsoport: 1991 óta az Önök szolgálatában!

Hét-Pén: 10:00 - 16:00

Kérjen visszahívást!

Teljes körű szolgáltatások!

minőség,megbízhatóság már 30. éve!

Hívjon minket: 36 30 936 7777

Elérhetőségeinken: info@multiker.eu

Árnyékolás

Reluxa

Külső vagy belső elhelyezéssel, többféle szerelési móddal és lamella mérettel.

A belső téri árnyékolás egyik legelterjedtebb módja. A megfelelő fényt a lamellák forgatásával érhetjük el.

Alkalmazása szinte korlátlan lehetőséget nyújt, hiszen bármelyik ablak- illetve ajtótípusra felszerelhető.

Lakásokban és irodákban nagyszerűen alkalmazható akár térelválasztóként is, nagy színválasztékával kiválóan illeszkedik a szoba színvilágához.

A lakkozott alumínium szalagból készült reluxa széleskörű elterjedését elsősorban nagyszerű formatartásának, könnyű kezelhetőségének és korlátlan színválasztékának köszönheti.

reluxa.fw
multiroll.fw

Új alumíniumötvözési eljárásoknak köszönhetően a ma kapható alumínium ötvözetek már szilárdságukban és terhelhetőségükben is kitűnő választásnak bizonyulnak.

Cégünk a német MultiRoll alumínium redőnyrendszert forgalmazza. Választásunkat befolyásolta, hogy az MultiRoll gyártmányaiból a felhasznált anyagoknak köszönhetően egy esztétikus, tökéletesen színtartó, hosszú élettartamú és hőhídmentes szerkezet készíthető, amely a nyílászáró védelmén kívül a lakás árnyékolásával kapcsolatos követelményeknek is megfelel.

A tokozata porfestett és lakozott felületének köszönhetően ellenáll a természet támadásainak.

A stabil kamrás lefutó a jól kitalált szerkezeti keresztmetszetének köszönhetően nem csak tökéletesen megvezeti a redőnylécet, hanem erős stabil keretet és tartást biztosít a szerkezetnek. A lefutó futófelületébe húzott gumírozással egyszerre két elvárásnak is megfelel azzal, hogy a megvezetést tökéletesíti és zajtalanná varázsolja a redőnyt.

A 37 mm-es hengerelt eljárással készült és szigetelő habbal töltött alumínium redőnyléc garantálja a hő- és hangszigetelést, növeli a stabilitást és zajmentes működést biztosít.

Olcsóbban mint gondolná!

Okos Fűtési Megoldások Klímával

A klímával, csendesebben komfortosabban!

+36 30 9367777

Komplett szerviz

Már nettó 30 Euró-tól.