A keszthely redőny az ellenőrzött minőség

A Keszthely redőny választékában ellenőrzött minőséggel a MultiRoll márkanévvel kínálja kiváló minőségű árnyékoló rendszereit. A MultiRoll szinte minden részletében felülmúlja a hagyományos redőnyöket.

A MultiRoll redőnyök kizárólagosan csak kiemelkedő minőségű alumínium lécekkel lefutókkal készülnek. A több mint két évtizedes, átgondolt kutatási, fejlesztési megoldásokat, felhasználói tapasztalatokat visszavezetve a gyártási technológiába megalkottuk a kategóriában is egyedülálló minőséget. Minden részletet aprólékos odafigyeléssel terveztünk a tartósság, megbízhatóság, használhatóság, kiemelkedő ár-érték arány figyelembe vételével.

A technológia

Redőnyeink lécei a gondosan előkészített alumínium felületre felvitt az időjárásnak, hősugárzásnak, napfénynek ellenálló rétegek garantálják a hosszú élettartamot. A lefutókban alkalmazott speciálisan kialakított profilú kefés és gumis réteg, a hőszigetelésen felül a halk használhatóságot is eredményez. A palástokban elhelyezett feltolásgátló mechanika önmagában is otthonunk biztonságát szolgálja, de természetesen speciális behatolásvédelemmel is kiegészíthetőek. A felcsévélő mechanikák és manuális automaták is a nagy igénybevételnek is ellenálló tesztelt alkatrészeket tartalmazzák.

Kérje cégünk felmérését, Keszthely 30 km-es körzetében a felmérés ingyenes!

Miért minket válasszon? Több mint 30 év szakmai tapasztalat, garancia, minőség egy helyen.

Érdeklődjön már ma: +36 30 936 77 77