Ellenőrzött minőség a Keszthely redőnytől

A szúnyogháló rendszereink önállóan is alkalmazhatók, vagy a redőnyrendszereinkkel kombinálva. Praktikus utólagos beépítéssel is, a tökéletes megoldást nyújtják. Szúnyoghálóink a rovarokat a természetes életkörnyezetükben tartják elszeparáltan otthonunktól.

 

Mitől más a MultiRoll szúnyogháló a hagyományostól?

Sokan gondolhatnák hát nyilván semmiben, de meg kell hogy nyugtassunk mindenkit, -jelentős a különbség. Az anyag vizsgálat a mechanikai megoldások és a tapasztalati információk gyártásba történő visszavezetésével sokkal megbízhatóbb, könnyen kezelhető tartós megoldást jelentenek.

A technológia

Az utólag beépített szúnyoghálóink ugyan olyan napfénynek ellenálló szürke színűek, mint a kombinált rendszerekben építettek. Lehetnek fix keretesek oldalra elhúzhatóak, vagy felülről leereszthetők, esetleg ajtószerűen nyithatók. Üvegszálas (U.V: ellenálló) stabil hálószerkezet, kefés izoláció.

A felcsévélő mechanikák és manuális automaták is a nagy igénybevételnek is ellenálló tesztelt alkatrészeket tartalmazzák.

Ki gondolná mire képes még a szúnyogháló?

Újdonságként említést érdemel, hogy a rovarok elleni védelmen kívül, akár pollenszűrős, reflexiós (fényvisszaverő) rendszerünk.

A rovarok távol tartása mellett a pollenszűrős szúnyogháló szerkezet a pollenek túlnyomó részét is kiszűri.

A fény visszaverő típusú szúnyogháló, visszaveri a napsugárzást, hűvösen tartva otthonunkat.

Kérje cégünk felmérését, Keszthely 30 km-es körzetében a felmérés ingyenes!

Miért minket válasszon? Több mint 30 év szakmai tapasztalat, garancia, minőség egy helyen.

Érdeklődjön már ma: +36 30 936 77 77