Multiker Cégcsoport

Miért érdemes nálunk rendelni redőnyrendszert, árnyékolástechnikát?

  • Kilenc redőnygyártót termékeit teszteltük, gyártás során felhasznált anyagokról minőség bizonyítványokat bekértük elemeztük,
  • A hagyományos termékeken 7 -féle egyedi módosítást kértünk,
  • A módosítások bevezetésével saját márkanévvel és garanciával forgalmazzuk,
  • A helyszíni felmérések alakalmával maximálisan a megrendelői igények szerint gyártatjuk a termékeket,
  • Az egyedi méretek alapján készült árnyékolástechnikai megoldásainkat telepítjük, beszereljük,
  • Igény szerin redőnyrendszereinket automatizálással, okos ház funkcióval is ellátjuk.

Alumínium redőnyök

Az alumínium redőny, azon túl, hogy kiváló megjelenést biztosít otthonának remekül megtartja a hőt, csökkenti otthonának fűtésre/hűsére fordított energiaköltségét. Válasszon több mint 18 színárnyalatunkból, akár faerezetes mintával is.

A redőnylamellák különleges habbal vannak töltve, így a hőszigetelési képességük is magasabb a műanyag redőnyöknél, anyagánál, technológiájánál fogva tartósan megtartja színét is.

Bővebben

Zsalúzia

Autómatikusan vezérelt zsaluzia rendszerek…

A zsaluziák a redőny rendszerekhez hasonlóan, autómatikusan motoros távvezérelt megoldással is kiegészíthetők. A távvezérlés a lamellák dőlésszögét és felhúzását is automatikusan elvégzi.

A zsaluzia lamelláinak szögállításával szabályozhatjuk a fény áteresztést, levegő áramlását, de teljesen felhúzott állapotban a teljes kiláthatóságot.

Kialakítása „C” „S” és „Z” típusúak. A lamellák formai kivitele az esztétikai szempontokon felül a szélerősség tűrésében is fontos a szerepe.

Bővebben

Napellenzők, árnyékolók

A több mint 100 éves fejlesztési múlttal rendelkező belga székhelyű Renson cég külső cipzáras árnyékolóit elhozta Keszthelyre a Multiker T&F KFT. 2014 óta a Magyarországi importőrön keresztül talán a legkorszerűbb árnyékolás technikát kínálunk új építésű házak, irodák, gyárak, vendéglátó egységek nagy felületű árnyékolására

Bővebben

Szúnyoghálók

A szúnyogháló rendszereink önállóan is alkalmazhatók, vagy a redőnyrendszereinkkel kombinálva. Praktikus utólagos beépítéssel is, a tökéletes megoldást nyújtják. Szúnyoghálóink a rovarokat a természetes életkörnyezetükben tartják elszeparáltan otthonunktól.

Bővebben

Reluxa, Roletta

A reluxa az egyik legkedveltebb megoldás, széles színválasztékkal, ami szinte bármilyen környezetbe könnyen illeszthető nap elleni védelem. Legyen az modern stúdió-lakás, iroda, vagy mediterrán hangulatú, meleg otthon. Ismerje meg széles színválasztékunkat és választékunkat otthonára szabva.

Bővebben